top of page
Elektriker Stockholm

Tjänster

Din Lokala elektriker i Sollentuna, Danderyd & Täby

Så kan vi hjälpa dig

AG Elektriska utför alla eljobb, stora som små till företag, föreningar och privatpersoner mm.

Vi erbjuder våra kunder snabba, trygga och säkra elinstallationer med kvalité och prisvärda lösningar. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat. Vi jobbar främst i Sollentuna, Täby och Danderyd men tar även emot arbete i hela norra Stockholm.


Med flera års erfarenhet bakom oss är AG Elektriska ett företag med elektriker som alltid strävar efter att NI som kund ska bli 100% nöjd. Med vår kompetens ser vi till att varenda jobb vi utför blir utav bästa kvalité samt bästa prisklass. Detta kan gälla arbeten med elinstallation, felsökning och reparation åt privatpersoner och företag i villa och lägenhet samt Bostadsrättsföreningar.

Vi kommer att göra allt för att motsvara dina förväntningar. Med en stor variation av tjänster, är vi är säkra på att du kommer att bli nöjd. Vi riktar oss till både privat- och företagskunder och är beredd på att finna den mest passande lösningen för just era behov. Ni är välkomna att kontakta oss för mer info om hur vi kan hjälpa er.

Rot-avdrag & kostnadsfri offert

Att erbjuda våra kunder prisvärda tjänster är väldigt viktigt för oss då vi förstår att priset spelar en viktig roll när man anlitar en elektriker. Vi vill därför kunna erbjuda dig tjänster av en hög kvalitet, men samtidigt till ett rimligt pris.

För att du ska kunna vara medveten om priset redan från början erbjuder vi dig en kostnadsfri offert. Det finns självklart inget krav på att du måste acceptera denna, men om du är nöjd med den kommer vi sedan överens om en tidsplan för projektet. I offerten ingår alla prisuppgifter kopplade till projektet, du behöver helt enkelt inte oroa dig för att några oväntade dolda kostnader kommer uppstå längs projektets gång. Vi är alltid öppna i vår kommunikation och strävar efter att vara en motpol till de många oseriösa aktörerna som tyvärr finns i branschen idag.

ROT-avdraget gäller självklart för dig som är privatperson när du väljer att anlita oss, något som ger dig ett avdrag på hela 30 % av arbetskostnaden. När det kommer till ROT ser vi till att ta hand om allt det praktiska genom att skicka in nödvändiga papper till Skatteverket. Du kommer alltså få ett bra mycket bättre pris, utan att behöva göra någonting. Ta kontakt med oss idag!

Elektriker på AG Elektriska i Sollentuna, Danderyd & Täby
Rot-avdrag
bottom of page