top of page

Så kan vi hjälpa dig

AG Elektriska utför alla eljobb, stora som små till företag, föreningar och privatpersoner mm.

Vi erbjuder våra kunder snabba, trygga och säkra elinstallationer med kvalité och prisvärda lösningar. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat. Vi jobbar främst i Sollentuna, Täby och Danderyd men tar även emot arbete i hela norra Stockholm.


Med flera års erfarenhet bakom oss är AG Elektriska ett företag med elektriker som alltid strävar efter att NI som kund ska bli 100% nöjd. Med vår kompetens ser vi till att varenda jobb vi utför blir utav bästa kvalité samt bästa prisklass. Detta kan gälla arbeten med elinstallation, felsökning och reparation åt privatpersoner och företag i villa och lägenhet samt Bostadsrättsföreningar.

Vi kommer att göra allt för att motsvara dina förväntningar. Med en stor variation av tjänster, är vi är säkra på att du kommer att bli nöjd. Vi riktar oss till både privat- och företagskunder och är beredd på att finna den mest passande lösningen för just era behov. Ni är välkomna att kontakta oss för mer info om hur vi kan hjälpa er.

Elföretag - Elektriker i sollentuna, danderyd & täby
Reco rekomenderad elektriker i Stockholm, sollentuna, danderyd & täby
Elföretag & Elektriker i sollentuna

Rot-avdrag &
kostnadsfri offert

Att erbjuda våra kunder prisvärda tjänster är väldigt viktigt för oss då vi förstår att priset spelar en viktig roll när man anlitar en elektriker. Vi vill därför kunna erbjuda dig tjänster av en hög kvalitet, men samtidigt till ett rimligt pris.

För att du ska kunna vara medveten om priset redan från början erbjuder vi dig en kostnadsfri offert. Det finns självklart inget krav på att du måste acceptera denna, men om du är nöjd med den kommer vi sedan överens om en tidsplan för projektet. I offerten ingår alla prisuppgifter kopplade till projektet, du behöver helt enkelt inte oroa dig för att några oväntade dolda kostnader kommer uppstå längs projektets gång. Vi är alltid öppna i vår kommunikation och strävar efter att vara en motpol till de många oseriösa aktörerna som tyvärr finns i branschen idag.

ROT-avdraget gäller självklart för dig som är privatperson när du väljer att anlita oss, något som ger dig ett avdrag på hela 30 % av arbetskostnaden. När det kommer till ROT ser vi till att ta hand om allt det praktiska genom att skicka in nödvändiga papper till Skatteverket. Du kommer alltså få ett bra mycket bättre pris, utan att behöva göra någonting. Ta kontakt med oss idag!

Rot-Avdrag

Elinstallationer

En av de tjänster som vi specialiserar oss på är elinstallationer av olika slag. Vilken typ av elektrisk installation som det än rör sig om och oavsett vad omfattningen är på installationen i fråga kan vi hjälpa dig. Vi finns här för att hjälpa dig med allt från installationer av laddstolpar och laddboxar till installation av belysning, värmegolv och annat relaterat till elektricitet. Med oss är din elinstallation i trygga händer, vi har bland annat fått utmärkelsen ”Garanterad Installatör” av Ebeco.

Servicearbeten

Vi finns även här för att hjälpa dig när det kommer till andra typer av servicearbeten i relation till din elektricitet. Det kan till exempel handla om underhåll av din elcentral och liknande jobb.

Felsökning av el

Är det något med din elektricitet som inte fungerar som det ska eller inte vet vad  som orsakar felet? Då behöver du bara höra av dig till oss så skickar vi en elektriker som gör en felsökning. På så sätt kan vi ta reda på vad det är som är källan till felet. I samband med detta kan vi även åtgärda problemet.

Genomgång av elanläggning

Vi kan även hjälpa er med översikt av bostaden / kontoret för att säkerställa att elen är säker. Vi gör en genomgång och gör bland annat isolationsmätning, kontinuitetsmätning och kontrollerar kopplingsdosor med mer för att ni ska vistas i en säker lokal. 

Är ni ett företag eller Brf som behöver en pålitlig elektriker som kommer när det behövs utan att behöva vänta veckor, hör av er till oss. Din elektriker i Sollentuna

Elföretag - Elektriker som utför Badrumsrenovering i sollentuna, Danderyd & Täby
Elinstalltoner
Elbilsladdare
Elektriker sollentuna - Charge amps

Elbilsladdare

Färdiga priser kan vara vilseledande och leda till merkostnader som du som kund inte är medveten om så ger vi hellre kostnadsfria offerter för just din önskade installation för att du ska få ett fast pris utan oväntade tillägg. 

Självklart uträknade med ROT avdraget Grön teknik. ( 50% av totala kostnaden ) om det önskas / är möjligt för just dig!

Vi kan erbjuda installationer av ett brett utbud av olika elbilsladdare.

De populära alternativen är Zaptec Go, Easee light, Charge Amps.

Men det finns många fler att välja mellan.

Kontakta oss så hjälper vi dig att välja.

bottom of page