top of page
Installation utav data i Sollentuna

Elinstallationer

Elektriker i Sollentuna

Elinstallation åt privatpersoner i Sollentuna

Elinstallationer

En av de tjänster som vi specialiserar oss på är elinstallationer av olika slag. Vilken typ av elektrisk installation som det än rör sig om och oavsett vad omfattningen är på installationen i fråga kan vi hjälpa dig. Vi finns här för att hjälpa dig med allt från installationer av laddstolpar och laddboxar till installation av belysning, värmegolv och annat relaterat till elektricitet. Med oss är din elinstallation i trygga händer, vi har bland annat fått utmärkelsen ”Garanterad Installatör” av Ebeco.

Felsökning av el

Är det något med din elektricitet som inte fungerar som det ska eller inte vet vad  som orsakar felet? Då behöver du bara höra av dig till oss så skickar vi en elektriker som gör en felsökning. På så sätt kan vi ta reda på vad det är som är källan till felet. I samband med detta kan vi även åtgärda problemet.

Servicearbeten

Vi finns även här för att hjälpa dig när det kommer till andra typer av servicearbeten i relation till din elektricitet. Det kan till exempel handla om underhåll av din elcentral och liknande jobb.

Genomgång av elanläggning

Vi kan även hjälpa er med översikt av bostaden / kontoret för att säkerställa att elen är säker. Vi gör en genomgång och gör bland annat isolationsmätning, kontinuitetsmätning och kontrollerar kopplingsdosor med mer för att ni ska vistas i en säker lokal. 

Är ni ett företag eller Brf som behöver en pålitlig elektriker som kommer när det behövs utan att behöva vänta veckor, hör av er till oss. Din elektriker i Sollentuna

Elektriker Sollentuna, Danderyd & Täby

Kontakt 

Skicka ett e-post eller tryck på länken för att komma till vårt formulär. 

Tel Fredrik: 072-007 80 07

Tel: Jonathan: 073-617 76 09

bottom of page