top of page

Om AG Elektriska

Varmt välkommen vill vi önska er alla till oss på AG Elektriska! Vi är ett auktoriserat elföretag i sollentuna som du kan vända dig till för att få hjälp med ett stort utbud av tjänster relaterade till elektricitet. I vårt breda tjänsteutbud finner du bland annat elinstallationer, el-besiktningar, felsökningar, rådgivning och mycket annat. Vi finns här för att hjälpa dig oavsett vilket.

Utöver vårt höga fokus på kvalitet satsar vi även på att erbjuda så förmånliga priser som möjligt för dig som kund. I samband med ett elarbete kan vi även se till att ROT-avdraget görs åt dig på ett så enkelt sätt som möjligt, utan att du behöver tänka på att skicka in uppgifter och liknande till Skatteverket. Tveka därför inte på att kontakta oss redan idag om det är så att du är intresserad av våra tjänster!

Info@agelektriska.se

Vi erbjuder våra tjänster över hela Stockholmsområdet

Vi erbjuder våra tjänster i alla delar av Stockholm. Oavsett var i regionen dubefinner dig någonstans är du därför varmt välkommen att vända dig till oss redan idag. Både du som företagskund och privatperson kan kontakta oss. Vi finns här för att leverera säkra eltjänster av kvalitet till allt från bostadsrättsföreningar som vill genomföra omfattande installationer, till privatkunder som vill få mindre fel åtgärdade.

Fyll i vårat formulär eller ring oss direkt

 

Priser

Timpenning: 749kr/tim 

                                Pris inkl. moms     ( minsta debitering 2 timmar ) 

Servicebil:     550kr / dag

                                Pris inkl. moms

Parkeringsavgifter tillkommer. 

Avstånd längre än 20km debiteras 10kr / km  

JOUR: Akut jour: Startavgift 2499kr  sedan 1349 kr / tim. 

                                Pris inkl. moms

Efter utfört arbete skickar vi länken för ROT-Avdrag till dig som beställt arbetet.  Om inte formuläret fylls i och skickas till oss inom 1 vecka reserverar vi oss för att skicka fakturan utan ROT-avdrag. Vid tillägg av ROT-Avdrag efter redan skickad faktura tar vi ut en avgift på 250kr. 

Priser

AG Elektriska
Arekrans Gäderblom Elektriska AB

Adress:

Lomvägen 49, 19256 Sollentuna

Öppettider: 

Måndag - Fredag

07.00 - 16.00

E-post

Fredrik
Arekrans

Telefonummer:

E-post

Elektriker på elfirma i sollentuna, danderyd & täby

Jonathan
Gäderblom

Telefonummer:

E-post

Elektriker på elfirma i sollentuna, danderyd & täby
bottom of page